Υγρό γυαλί και κατασκευές με εποξική ρητίνη

Από 5 έως 14 Ιουλίου δεν θα γίνονται παραδόσεις λόγω θερινών διακοπών

Οδηγίες εφαρμογής

Πριν ξεκινήσετε, καθαρίστε την επιφάνεια που θα βάψετε, η ιδανικά τρίψτε με γυαλόχαρτο 240. Βεβαιωθείτε ότι ολόκληρη η περιοχή εργασίας είναι καθαρή και απαλλαγμένη από σκόνη που μπορεί να μολύνουν το τελικό προϊόν.

Ιδανικά θα θέλατε η θερμοκρασία του προϊόντος να κυμαίνεται απο 20-25 βαθμούς κελσίου και χωρίς υγρασία. Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (15c και κάτω) ενδέχεται να επηρεάσουν την σκλήρυνση, δημιουργώντας θαμπάδες, οι οποίες παρόλα αυτά αντιμετωπίζονται με τρίψιμο. 

Στην συνέχεια θέλετε να βάψετε όλες τις γωνίες και τα σόκορα με το ίδιο χρώμα που θα βάψετε και την επιφάνεια σας (δείτε το σχετικό βίντεο). Αυτή η διαδικασία γίνεται για να εξασφαλίσουμε οτι θα έχουμε κάλυψη σε ολα τα σημεία.

ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ 
Ενα απο τα σημαντικότερα στάδια, καθώς σε περίπτωση που παραληφθεί κάτι υπάρχει πιθανότητα να μην έχουμε σκλήρυνση της ρητίνης.
Υπολογίζουμε την ποσότητα που θα χρειαστούμε (συνιστάται η χρήση ζυγαριάς). Τοποθετούμε τις ουσίες Α και Β σε ενα καθαρό δοχείο και ανακατεύουμε για τουλάχιστον 4 λεπτά με ενα ξυλάκι. Καθ'όλη την διάρκεια ξύνουμε ανα τακτά διαστήματα τα τοιχώματα του δοχείου και του ξύλου ώστε να σιγουρευτούμε οτι δεν έχει παραμείνει υλικό χωρίς να ανακατευτεί. Εφόσον ολοκληρώσουμε, αδειάζουμε το δοχείο στην επιφάνεια, συνιστάται να μην αφήνετε υλικό στο δοχείο καθώς μπορεί να προκαλέσετε εξωθερμική αντίδραση (υπερθέρμανση του προϊόντος)

Απλώνουμε το υλικό με ενα ρολό μοιράζοντας το ομοιόμορφα στην επιφάνεια.    
Στην συνέχεια μπορούμε να κάνουμε εφε χρησιμοποιώντας μεταλλικά χρώματα, ακρυλικά σπρεί, πάστες με πληθώρα τεχνικών (δείτε το σχετικό βίντεο).

Τέλος μπορούμε να απεγκλωβίσουμε τυχόν φυσαλίδες που εχουν δημιουργηθεί και να βοηθήσουμε την ρητίνη να επιπεδωθεί είτε με ενα φλόγιστρο είτε με ισοπροπυλική αλκοόλη σε μορφή ψεκασμού. 
Αφήστε την επιφάνεια να στεγνώσει για τουλάχιστον 48 ώρες προτού την χρησιμοποιήσετε 
Συνιστάται μια δεύτερη επίστρωση διάφανης ρητίνης για θωράκιση και εκπληκτικό βάθος.
   
Για περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν αναλυτικά βίντεο με όλα τα στάδια 

Δείτε σχετικά εδώ -> https://www.youtube.com/watch?v=0KyI-7nZ2fk

2 Comments

  1. Συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά σας. Που μπορώ να βρω τα βίντεο που αναφέρετε;

    1. Καλησπέρα Ρία, μπορείς να τα δεις εδώ https://www.youtube.com/watch?v=0KyI-7nZ2fk

Comments are closed.

Σύντομα και με Box Now!

Μόνο με 2€ μεταφορικά για παραγγελίες έως 6 κιλά.

Call Now Button
Shopping cart close